Tävlingarna är på Instagram och Facebook.

VAD OCH HUR VINNER MAN?
Vi utser 5 stycken vinnare som vinner tre valfria produkter ut Naked Lips-serien. Vi kontaktar vinnarna i början av juli. Glöm inte bort att du måste ha en öppen profil på Instagram så vi kan se ditt bidrag.
För att ha chansen att vinna behöver du ha genomfört tävlingen på korrekt sätt. Vinsten kan inte lösas in mot kontanter eller bytas in mot andra produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du som tävlar måste vara ha fyllt 16 år och vara bosatt i Sverige.

HUR KONTAKTAR VI VINNARNA?
Vinnarna kontaktas via Instagram. Inekogruppen AB kommenterar på vinnande post efter avslutad tävlingsperiod. Vi ber då vinnarna att skicka sina kontaktuppgifter.

TÄVLINGSPERIOD
Tävlingarna pågår i omgångar mellan 14 juni 2016 – 30 juni 2016.

ÖVRIG INFORMATION
Inekogruppen AB är ansvarig för tävlingen. Om ett inlägg anses korrekt eller inte, bedöms av en jury bestående av anställda på Inekogruppen. Juryns beslut kan inte överklagas. Anställda på Inekogruppen får inte delta i tävlingen.
Du tävlar i ditt eget namn och får gärna skicka in flera tävlingsbidrag. Tävlingen är på inga sätt sponsrad, administrerad av eller sammankopplad med företaget Facebook eller Instagram. Inga av de uppgifter du anger i tävlingen kommer att användas av Facebook eller Instagram. Bidrag med stötande innehåll publiceras inte och deltar inte i tävlingen.

ANSVAR OCH HANTERING AV TÄVLINGSBIDRAG
Inekogruppen AB ansvarar inte för eventuella inskickade bilder eller nomineringstexter. Det är du som tävlingsdeltagare som ansvarar för att samtliga kontaktuppgifter är rätt ifyllda samt att du har alla rättigheter och eventuellt nödvändiga samtycken till ditt tävlingsbidrag. Bilder och kommentarer får inte vara kränkande, sexistiska eller på annat sätt stötande. Inekogruppen förbehåller sig rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler eller som kan anses som stötande, samt att korta ner eller redigera nomineringstexten. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsreglerna och samtycker till att Inekogruppen AB använder ditt tävlingsbidrag i marknadsföringen av Naked Lips - Sommartävling.

KONTAKT
Vid eventuella frågor, kontakta Inekogruppen AB: info@inekogruppen.se