Priser

Samtliga priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna som anges vid kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köpprocessen.

Leverans och Frakt

Alla beställningar via nakedlips.se är fraktfria.
Normalt sätt skickas din beställning inom 24h från det att vi mottagit ordern.
Vi skickar alla paket med Posten, antingen direkt till din hemadress eller via ett utlämningsställe. Vid det senare kommer en avisering att skickas till dig för att meddela var du kan hämta ut dina varor. Om du inte hämtar ut din vara hos post-ombudet i tid kommer en debiteringskostnad, för frakten tillbaka till oss, att faktureras dig. 

Betalningssätt

 Vi erbjuder faktura-, kort-, bank- och förskottsbetalning. Inga extra avgifter tillkommer för något av dessa val. Välj ditt betalningssätt vid kassan.

Om du väljer kort- eller bankbetalning (Payson) så kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Om du väljer faktura, skickas denna med i din försändelse. Kredittid är 15 dagar efter utförandet.
Om du väljer förskottbetalning vill vi att du sätter in orderbeloppet på vårt bankgironummer: 446-3014 på Sparbanken Öresund. När vi registrerat din betalning skickar vi iväg ordern till dig.

Reklamation

Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till kund, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att lämna en ny vara. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara skall så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss.

Personuppgifter

Vi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som du som Kund lämnar till oss. Uppgifterna används för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Vi använder endast uppgifterna inom bolaget och lämnar ej uppgifter till tredje part.