Bloggen Klarrelito gillar Naked Lips


Jag är helt förälskad i naked lips vilket är ett slags läpp balsam jag fick från min första glossybox. Jag älskade min naked lips (sea buckthorn) så mycket jag köpte en annan smak (kokos) Jag är helt förälskad i dom båda det ända dåliga är att när jag har på naked lips (kokos) blir jag sugen på choklad bollar! Så kommer förmodligen börja baka lite mer choklad bollar. Jag älskar även hur det är 100% naturala ingridienser om jag vill kan jag lika gärna äta dom om jag vill.. Inte för jag tror det är så jätte gott men jag har blivigt lite extra intresserad i vad som är i sminkprodukter, mat och mer och då märker man verkligen vad som är i saker och det äcklar mig. Så försöker köra på mer naturala produkter och jag är så förälskad i mina naked lips.

Läs hela inlägget här.

Senaste inlägg